Scimitars sponsoring is van start gegaan

Paul Bastiaanse

Er weer een sponsor erbij..

Beste Scimitar, leden en betrokkenen

Onze oproep van de sponsorcommissie heeft zijn waarde bewezen en hoe. Dit is één van de succesverhalen die tot stand is gekomen na onze oproep aan de spelers van Scimitars om binnen de familie- en vriendenkring sponsoring te realiseren.

Eén van onze nieuwe aanwinsten is Jurian Douma en is via ‘zij-instroom’ aan de selectie Aspiranten U14 seizoen 2023 toegevoegd. Via de Moorfielders en HCAW is Jurian door Danny Rombley toegelaten tot de Scimitars academie.

Jurian is na de sponsor oproep naar zijn Oma & Opa op bezoek gegaan en heeft met de sponsorinformatie hen gevraagd of zij hem wilde sponsoren. Oma & Opa gingen akkoord en In welke vorm was nog niet duidelijk. Familie Douma zou erop gaan broeden.

Met de komst van het nieuwe Scimitars logo kwamen bij de familie Douma ideeën en één bleef er hangen. Scimitars stickers voor de Navy Blue slaghelmen en dit werd meteen door onze academie managers opgepakt en wel zo dat de spelers stickers (kleine ronde) konden verdienen door bepaalde resultaten te behalen.

Op de foto zien we van links van rechts en zij hebben geen introductie nodig.

Danny Rombley – Jurian Douma – Bas Veerman – Kaj Timmermans

Scimitars sponsoring is van start gegaan
Schuiven naar boven