Scimitars Business is een platform voor ondernemers en topsport organisaties die de ontwikkeling van topsport talenten mogelijk maakt, door de professionele doelstellingen van Scimitars Baseball Academy te realiseren. Samen bouwen aan naamsbekendheid en exposure genereren met Scimitars Business is de verbinder tussen topsport talenten, fans en partners.

Company X

Grijp de unieke kans om met Uw bedrijf Ster Sponsor te worden voor Scimitars Baseball Academy.
Neem voor meer informatie zo snel mogelijk contact met ons op via email onderaan deze pagina.

Line Drive Captures

Als vader van sportieve kinderen begrijp ik als geen ander de wens om elk moment vast te leggen. Mijn passie voor fotografie en liefde voor sport hebben mij ertoe gebracht om mijn camera altijd mee te nemen naar wedstrijden. Het vastleggen van die kostbare momenten is niet alleen mijn werk, het is mijn missie.

Officiële foto’s van de Scimitar teams, spelers, staff, bestuur, en jaarlijks tekenmoment, zijn met trots verzorgd door Line Drive Captures.

J. Bijlard

Een middelgrote zelfstandige enthousiaste onderneming, die zich bezighoudt met de uitvoering van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in utiliteit- en woningbouw projecten en zich op veel gebieden heeft gespecialiseerd.

Haaxman Zonwering

Verkoop en montage van zonwering & horren voor het hele jaar om heerlijk buiten te kunnen zitten, het huis lekker koel te houden, de felle zon te weren, en nog veel meer.

Camerawerk Janssen

Professioneel cameraman voor video reportages. Digitaliseren en monteren van video en foto archieven van familie of bedrijf.

Website en social media foto’s van Scimitars tijdens wedstrijden en internationale toernooien, zijn met trots verzorgd door Camerawerk Janssen.

Max Tenten

MAX Tenten is van origine een hecht familiebedrijf. Een bekend en vertrouwd gezicht op veel festivals en evenementen. Klanten herkennen ons aan onze bijzondere tenten, representatieve en gemotiveerde medewerkers en vooral een sterke service. Bij ons kunt u met een gerust hart uw feesttent huren.

Kiyda Sushi

Kiyda sushi staat voor kwaliteit, creativiteit en innovatie. Verse ingrediënten en pure smaken zijn een must bij Kiyda. De gerechten worden dan ook op bestelling bereid door onze sushi chefs.
Kortom een restaurantervaring in een take-out box!

Het sponsoren van goederen en diensten is mogelijk voor Scimitars Baseball Academy. Neem voor meer informatie zo snel mogelijk contact met ons op via email onderaan deze pagina.

Schuiven naar boven