Scimitars Business is een platform voor ondernemers en topsport organisaties die de ontwikkeling van topsport talenten mogelijk maakt, door de professionele doelstellingen van Scimitars Baseball Academy te realiseren. Samen bouwen aan naamsbekendheid en exposure genereren met Scimitars Business is de verbinder tussen topsport talenten, fans en partners.

Partner verenigingen

Scimitars heeft met trots een samenwerkingsovereenkomst met twee topsportorganisaties in de regio. Onder topsport organisaties wordt in dit verband verstaan verenigingen, die met een team uitkomen in de Hoofdklasse- en/of Overgangsklassecompetitie Honkbal. Deze twee verenigingen zijn:

UVV Utrecht

Website

HCAW Bussum

Website

Deze samenwerkingsovereenkomsten zijn geregistreerd bij de KNBSB. Dit houdt in dat er gedurende het seizoen binnen de gestelde leeftijdsgrenzen onderling spelers kunnen worden uitgewisseld. Scimitars-talenten kunnen daardoor tijdens hun opleiding ervaring opdoen in een van de topsportcompetities.

Scimitars werkt samen met HCAW
Scimitars werkt samen met UVV
 

Partner mogelijkheden voor bedrijven

In de missie ons lange-termijn-doel te bereiken de toonaangevende honkbalacademie van Nederland te zijn, en topsporters voor te bereiden volwaardige honkbal profs te worden, kunt U als bedrijf deelgenoot worden in onze reis. Het zou gelwdig zijn als U deze unieke kans met ons wilt verkennen, dit kunt u doen door contact op te nemen met het Scimitars bestuur, of een email te sturen naar ons.

Schuiven naar boven