Deelname aan de talentopleiding vindt plaats op uitnodiging van het bestuur van Scimitars. De technische staf observeert en beoordeelt honkbal jeugd in de regio. Dit jaar vindt de Tryout plaats op dinsdag 4 juni van 17:00 tot 18:30 uur, aanwezig 16:30 uur, voor de selectie van talenten die geboren zijn in 2009 tot en met 2013. De tryout bestaat uit verschillende onderdelen, waarop de deelnemers uitgebreid worden getest. Tijdens de tryout is de volledige technische honkbalstaf van Scimitars aanwezig.

Voor de ouders wordt tijdens de tryout door het bestuur en/of technische staf een presentatie gegeven over wat er bij de deelname aan het talentenprogramma allemaal komt kijken.

Inschrijving en kosten

Jongens die ervan dromen in het Nederlands Team te spelen of misschien zelfs professional te worden in het buitenland en de motivatie hebben om school en topsport te combineren, kunnen zich middels het onderstaande formulier voor een tryout inschrijven. De kosten voor deze Honkbal tryout zijn €15,- en dienen vooraf te zijn voldaan. Een betaallink voor inschrijving wordt gedeeld via email bevestiging.

Kleding en materiaal

  • Honkbal kleding (verenigingskleding + cap)
  • Bij slecht weer indoor schoenen
  • Knuppel, helm en voor catchers een complete catchers uitrusting

Locatie

Rob Hoffmann Vallei, Zanderijweg 4-6, Bussum (HCAW)

Warming up
Warming up 2
Joep en Laura
Sidney de Jong
Tom Poelman
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Schuiven naar boven