Scimitars organiseert elk jaar tijdens de meivakantie het “Meikamp” voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie pupillen en aspiranten. Het programma staat onder leiding van ervaren Scimitars instructeurs, geassisteerd door (voormalig) spelers uit de topsportcompetities (Hoofdklasse honkbal, Overgangsklasse honkbal, Golden League softbal en Silver league softbal). Drie dagen lang vol met sportieve activiteiten: In de ochtenduren vinden de trainingen plaats met pitchen, catchen, fielden, slaan en honklopen. Na de lunch worden er wedstrijden gespeeld. Kortom alle aspecten komen aan bod! Na afloop ontvangt elke deelnemer een fraai Scimitars Meikamp t-shirt.

Algemene informatie

  • Leeftijdscategorie: Pupillen (10 t/m 12 jaar) en aspiranten (13 t/m 15 jaar).
  • Duur: 3 achtereenvolgende dagen
  • Prijs: € 75,00
  • Aanvang: 10:00 uur (aanwezig 9:45 uur)
  • Einde: 16:00 uur
  • Lokatie: Rob Hoffmannvallei (HCAW), Zanderijweg 4-6, 1403 XV Bussum

Honkbal – Softbal

Tijdens het meikamp wordt er zowel honkbal als softbal getraind en gespeeld. Afhankelijk van het aantal deelnemers en het onderdeel vinden de activiteiten gezamenlijk of afzonderlijk plaats. Meisjes kunnen op het inschrijfformulier aangeven of zij aan de honkbal – of softbalactiviteiten willen deelnemen.

De inschrijving is pas definitief nadat het inschrijfgeld is ontvangen. Klik nadat het inschrijfformulier met succes is verzonden op “Ga naar betalen” om snel en gemakkelijk direct via iDEAL te betalen.


Eerstkomende Meikamp

I.v.m. de coronacrisis gaat het Meikamp in 2020 niet door.

Schuiven naar boven